tisdag, mars 25, 2008

Insomnia

Är det inte sjukt att man inte kan somna fast man känner att man är trött? Sov urdåligt natten till idag också... Hatar när man bara ligger och vrider och vänder på sig, för varmt, för kallt, för obekvämt...

Ser fram emot att ha en undervisningsfri dag imorgon, det får mig förhoppningsvis lite mer i fas. Det var riktigt kul att komma tillbaka idag, så mycket jag tycker om mina "kottar"! Skönt att ha ett jobb som verkligen gör en lycklig tycker jag. Har matvakten på tisdagar och brukar stå och titta på alla eleverna, det är roligast när de inte märker det så klart... Jag vet att jag inte alls är en stor del av deras liv, inte ens i närheten av vad de betyder för mig. Jag vet också att de betyder mycket för mig eftersom mitt sociala liv utanför jobbet inte är nåt att hänga i julgranen direkt. Nej och åter nej, jag söker inte sympati på något vis, det är bara ett konstaterande att jag inte har nåt direkt umgänge, alltså inga egna vänner här i närheten. Några av mina elever, en handfull eller två, har jag väldigt väldigt nära mitt hjärta... De har faktiskt förändrat mig och det är jag tacksam för. <3

Har börjat räkna points igen. Jag hoppas verkligen att jag lyckas den här gången. Känner mig F E T och jag hatar den känslan. Har en ny bikini och jag vill vara SNYGG i den!

Smyckesworkshop på jobbet på torsdag, det ska bli riktigt riktigt kul! Har sorterat mina pärlor också, det är lika bra de kommer till användning. Behövs en utrensning dessutom, jag har så himla mycket!

Sen vill jag bara citera en vän som jag saknar väldigt mycket just nu:

Det finns få människor här på jorden som förstår sig på mig som du gör och jag tror att du känner ungefär samma sak för mig.

I couldn't agree more... Jag saknar dig, Jamaicaman.

3 kommentarer:

Riffen sa...

mmääääh! fjortiselin! Du är inte fet! men du klarar ditt mål galant :-D

Anonym sa...

Man kan faktiskt ändras.

Elin sa...

Ändras hur då? Skulle vara trevligt med en utveckling...