torsdag, oktober 02, 2008

Gnällkärringen Elin...

... det är vem jag sakta men säkert förvandlas till. Jag är ganska väl medveten om detta faktum, men just nu känner jag inte att det går att stoppa på nåt sätt överhuvudtaget.

Så jag skiter i vad ni tycker, eller om ni kommenterar eller vad ni nu gör, här kommer i alla fall saker som jag vill gnälla över:

Ett: Jag kommer ALDRIG att tycka att zombiemasker, sladdstumpar, kamerastativ, datorblippar eller vad annat jävla skräp som "ska" finnas på en skola är viktigare än böcker!

Två: Det FINNS ett motstånd mot böcker, i alla fall såna som inte handlar om zombiemasker, sladdstumpar, kamerastativ, datorblippar och jävla skräp! Jag tänker heller inte göra mig ovän med ledningen och handla på pin kiv som vissa andra, för...

Tre: Det FINNSSOMFAN de som jämt kommer undan med att lägga pengar på allt ovanstående skit, jag är inte inkluderad i den skaran. Det vill jag inte vara heller, för jag tror på rent spel och rättvis budget.

Fyra: Jag måste verkligen ha dyskalkyli, för mig veterligen blir en hel en hel och två halva en hel... Här verkar det som en halv plus en halv inte blir nåt, utan behöver en hel till? Begriper nån det?

Fem: Jag säger bara en sak och det är PRESTATIONSÅNGEST.

Näää, nu ska jag kuta med ryggen och hötta med käppen åt ungdomarna... *suck*

Inga kommentarer: