tisdag, juni 30, 2009

Dino två veckor och lite allmänt funderande

Ja, idag blir min prins två veckor gammal! Känns fortfarande overkligt och underligt, men samtidigt alldeles fantastiskt... Jag håller med min f.d. kollega Ted - det är meningen med livet - att skaffa barn (och naturligtvis göra en massa andra saker också!). Dino är verkligen det sötaste jag sett och jag är verkligen så lycklig att han finns. Livet kommer aldrig bli detsamma, men det är det verkligen värt!

Passar på att säga grattis till Suzan och Johan också, de fick en underbar liten kille häromdagen. Ser fram emot att ses när vi får tillfälle!

På tal om Linköpingsbor och att ses, vi bara MÅSTE ha en VSDU-träff i sommar/höst, jag SAKNAR er! Och jag saknar era bloggar... ;)

Annars börjar det så sakteliga sjunka in att jag ska vara mammaledig i över ett år nu. Jag oroade mig lite för att jag skulle bli rastlös eller uttråkad, men det är ingen risk för det! Har kommit fram till att en sak om dagen är lagom - det kan vara en "utflykt" till City Gross, en rengöring av den nya kylen eller att tvätta klart. Lagom planer och än så länge funkar det bra.

Jag tycker också det är synd att det är som det är, men så vitt jag vet har vi yttrandefrihet i Sverige och det är som sagt min blogg. Här ventilerar jag det jag funderar på och det är ett fritt val att läsa. Jag finns också både på telefon och i verkligheten om det är nåt man vill prata om. Det är inte så lätt att hantera en situation när man inte har den blekaste aning om hur man ens ska börja, när det inte finns en chans att få reda på sanningen. Hela situationen känns så overklig och tråkig. Det jag hoppas ändå kommer fram är att jag älskar dig och jag bryr mig om dig, sen behöver vi inte vara överens om mer.

Nej, nu blir det soffan och en glass tror jag. Peace out!

2 kommentarer:

Suzan sa...

Nu är våra små prinsar här, de små sötingarna! Snart dags att skola in dem i den manliga VSDU klubben ;) Saknar dig!

Ullhuvsmamman sa...

Stort grattis till eran prins!