onsdag, september 27, 2006

Dummare än tåget?

Ja, det är alltid lika stimuerande att elever tror att man är både blind och döv... De tror att man inte har den blekaste aning om att de håller på med skit under lektionstid om man inte står precis brevid dem. Och när man då förklarar för dem att man faktiskt VET vad de gör utan att stå precis brevid dem så tittar de upp med a-deer-caught-in-headlights-blick... Ah, tillfredställelse på hög nivå!

Måste nämna mina älskade VSDU-medlemmar som hälsat mig välkommen till bloggandets underbara värld! I miss my babes! *ont i hjärtat* Snart liftar jag upp till Linkan och våldgästar er! :)

Sitter just nu och bryter mot en hel massa av mina egna regler genom att titta på Top Model säsong 6. I princip tycker jag att tjejerna i allmänhet är för smala och ger en skev förebild för yngre tjejer, de tjafsar om triviala grejer och petar i sin mat och så vidare... Men jag frossar ändå lite i deras typiska tjejgrejer, skitsnacket och tramset. Lite schizofrent beteende från min sida, jag vet...

2 kommentarer:

Juzze sa...

Ahh.. du får gärna våldgästa mig! :D Puss på´re!

Riffen sa...

My dear darling sugarpie! Den 14:e äre fest hos mig, då måste du FAN va här.. Iaf som den Vsduare du är! Du du du du du du du! jag vill komma till dig! jag vill festa i skåne! jag vill bli dygnrak och känna mig poetisk med en elefantöl i näven och djupa tankar.. asså det var en danskjävel! aja! Same shit! Ni har ju fan en egen flagga!