söndag, juni 29, 2008

Borde heta Segdag istället...

Även när man har semester är söndagar skitdagar... Till saken hör att jag sitter ensam, Clas har åkt till Roskilde, och det som vanligt inte finns ett skit på tv. Har botaniserat i dvdhyllan, men det finns inget intressant. MSN är ödsligt tomt på intressanta människor. SingStarmickarna glappar. Det är inget roligt, med andra ord.

För att börja nånstans så fattar jag inte varför tvkanalerna väljer att visa såna extrema skitfilmer på söndagarna. På söndagar är man antingen bakfull eller ångestfull, i vissa fall både och. Man behöver nåt BRA att titta på, antingen för att återvända till livet eller få hopp om det. VARFÖR visar man då en kavalkad av Jennifer Lopez/Steven Seagal/Jean-Claude van Damme?!?! WHY GOD?! Jag kan till och med gå med på Adam Sandler eller Meg Ryan, bara jag blir skonad från J.Lo, Stefan Fiskmås och Herr Jag-får-så-få-roller-att-jag-gärna-spelar-min-egen-tvilling! GAH!

Det är otroligt skönt och en jävla tur att jag och resten av Jönssonligan lämnar Sverige och dess skittv på onsdag! Det ska bli helt underbart att faktiskt få lite riktigt sommarväder, kanske till och med en solbränna! Jippi!Sen är det inte långt kvar till THE Birthdaypartajkalasmaskeradfestpartyhallabalooooo! BE THERE OR BE A LOSER FOREVER, säger jag bara! MAHAHAHAHA! Fy fan, det kommer bli årets roligaste händelse! Sjuka människor och sjuka mängder alkohol! YEAAAAAAAAAAAAH! Längtar!

2 kommentarer:

Suzan sa...

Jag skulle vatt på msn o förgyllat din kväll.. dumma mig :(

Love love love love från mig :)

riff sa...

Varför är du utomlands och inte JAG?