tisdag, mars 17, 2009

Fåglarna live

Japp, igår fick jag och Clas en liveversion av Hitchcocks Fåglarna... För några dagar sen märkte vi att nåt krafsade i köksventilationen och Clas rensade ut lite pinnar och sånt, alltså resterna av ett fågelbo. (Redan här tyckte jag det var SKITÄCKLIGT!) Han var också uppe på taket och kollade att inget fanns kvar.

Tji fick vi...

Igår kom jag hem från jobbet och gick in i badrummet. Det var fullt med fågelskit och mög. Försökte starta ventilationen, men insåg med plågsam tydlighet att det satt en fågel ända nere i fläkten, eftersom den inte gick att starta. (Nu mådde jag fysiskt illa!) Ringde mamma och frågade vart jag skulle ringa, sotaren var det enda vi kom fram till. De hade bara öppet till tre och jag fick inte tag i nåt journummer. Ringde Clas och bad honom komma hem.

Clas monterade ner fläkten och ut rasar inte en utan TVÅ JÄVLA KAJOR! En av dem blöder ner hela badrummet, Clas lyckas fånga den i en handduk och kastar ut den på gräsmattan. Den andra jävla dårpippin flaxar runt och river halva badrumsinredningen. (Här var jag övertygad om att Clas skulle få ögonen utkrafsade och stortjöt på andra sidan dörren... ) Till slut flög fågeln ut med hjälp av en sopkvast och då blev det storsanering av badrummet... SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!

7 kommentarer:

Emma sa...

Usch, fy vad äckligt. Jag trodde att livet på landet var rofyllt men där ser man hur mycket jag vet. Puss o kram

Eva sa...

Se det från den ljusa sidan... Du fick städat badrummet i alla fall. Och ni är en erfarenhet rikare.

Elin sa...

Emma: Jag tar hellre hundra möss än den upplevelsen igen!

Hahaha, mamma! Du är rolig... Sotaren kommer på torsdag i alla fall, sen ska jag proppa igen varenda öppning vi har till ventilationen! :)

Henrik sa...

Fy fan vad vidrigt....

Linda sa...

jag hade nog dött på kuppen!

Elin sa...

Jag trodde jag skulle dö faktiskt, jätteäckligt! :(

angelika sa...

Usch, stackars er.. Äckliga fåglar o inomhus.. Fy.. Tur att de är borta nu!