tisdag, november 14, 2006

Här ska man skriva en rubrik...

...men inspirationen tryter och jag kommer inte på nåt fyndigare än så.

Jaha, var ska man börja? Vi börjar med nåt skoj! Fick inbjudan till Henkes inflyttningsfest i december igår. Det ska bli nästan sjukt skoj att åka upp till Linkan igen, jag blir mer än avis av att läsa rapporteringen i diverse bloggar. :) Jag och Henke har redan bokat ett filosofiskt möte i ett hörn med varsin Fidel Castro och sedan mo-SKIT-o på krogen, haha! Men det allra bästa blir att träffa mina VSDU:are igen, hurra! Det ser vi fram emot!

På fredag ska jag med Clas på firmafest, vi ska gå på julgalan i Helsingborg. Anders & Måns, Hipp hipp, Timbuktu, Peps, Damn och Titiyo. Kan bli skoj! Lite jobbigt att vi har öppet hus på skolan dagen efter, men det får gå. Jag får väl se till att jag inte blir illamående i alla fall... Sen är det tuggummi som gäller! :D

Naturligtvis tänker jag beklaga mig lite också, annars skulle det ju inte vara min blogg! :) Jag är så fruktansvärt trött på min kollega igen! Slå upp "dum i huvudet" i en ordlista och där är en bild på honom... Jag vet att jag borde släppa det, det är inte lönt att ödsla energi på en sån skit. Men aldrig i mitt liv har jag träffat en större egoist. Det är fan bara hans väg som gäller! Han är så jävla trångsynt och barnslig så klockorna stannar! Det var riktigt längesen jag verkligen tyckte illa om någon, men detta är på gränsen till att bli nattsvart hat... :S

Längtar till jullovet, fan vad skönt det ska bli. Nu har jag bara Sven, Alicia, Miranda och pappa kvar att köpa julklappar till, känns som jag har kommit en bit. Dock är ju Sven och pappa de svåraste... :S Ska nog ta en runda på lunchen och kolla lite.

Var på V.V igår och nu väger jag alltså 66.6, the number of the beast som Clas uttryckte det. :D

Nu är det dags att jobba lite, tror jag. Lev väl! *pöss*

2 kommentarer:

Riffen sa...

Ah har henke lyckats charma dig med... akta dig för annars hamnar även du i hans harem ;-) Ska bli grymt jävla kul att du kommer hit.. sovplatsen är redan din. Och du: SKIT I MIFFOT! Han fötjänar inte ens det här bloginlägget!

Suzan sa...

Du är så gryyyyyymt jävla välkommen. Puss o hångel!!