söndag, januari 28, 2007

Födelsedagskalajs, galna gubbar och sånt

Japp, igår firades det 30 + 25 år i Folkparken i Höganäs! Ungefär femtio personer kom och festade och firade Clas och Emma. Min kära moder hade naturligtvis gått helt överstyr med maten, 20 LITER GULASCH och ÅTTA PAKET COUSCOUS... Behöver egentligen inte nämna att jag har åtta liter i min frys nu, va? Dessutom ringde mamma imorse lätt hysterisk över att hon hört att maten inte räckte, hahaha! Love you, mama! Det blev inte så mycket öl för mig, inte heller rödvinet som jag tvunget skulle öppna blev drucket. Det blev däremot dans med syster yster till de ljuva tonerna av "Dans på Vejby ängar", "No limit" och "Eloise". :D I vilket fall som helst örlade vi hem till brorsans lägenhet runt halv fem imorse för att återvända kl. tio för städning. MYCKET LYCKAD FEST!! Tack tack alla som kom!!

Har fått order av min älskade fru Suzan att uppdatera mitt liv för henne, så jag sitter och funderar på vad som är intressant nog... Situationen på jobbet är väl underbar med ungarna och även med de flesta kollegorna... *muttrar* Däremot hände en helt sjuk grej på jobbet, en jävla galen full/påtänd gubbe rusade in mitt under lektionen! Var inte obehagligt förrän efteråt, med polisanmälan och sånt... Men sjukt var det!

Sen är det marknadsföring inför niornas val nu, inte ett dugg intressant att höra om här... Jobbigt är det dock, massor med övertid.

Annars är det nedräkning till spritlovet vecka åtta! Då blir det LINKÖPING! Onsdag till söndag ska det drickas rödvin, pratas skit, ätas gott, mysas, sjungas karaoke, has orgier, skrattas, dansas och älskas! Naturligtvis kommer listan bara att fyllas på med mer underbara händelser!

Så, min fru, duger detta? ;)

3 kommentarer:

undrande sa...

ELIN! Hur gör man när man örlar? Du kan inte skriva på utländska i din blogg... då förstår man ju INKENTINKEN!

Elin sa...

Örla = vingla hem i fyllan. Ska köpa en skånsk-svensk ordbok till dig!

Frun sa...

Oooo duger alldeles utmärkt min älskade O-elin!