fredag, januari 12, 2007

Monstret i min mage

Det bor ett litet svart lurvigt monster i min mage. För några år sen var det stort, blodtörstigt och bodde i hela min kropp. Det har tagit lång tid och blod, svett och tårar för att få det litet och fängslat i min mage.

Han sover nästan jämt nu, han får inte tillräckligt med näring för att växa sig stor och blodtörstig igen. Men jag dödar honom inte, för jag vet inte hur. Han överlever för att jag ser till att han får lite näring med jämna mellanrum. Ibland blir jag rädd att jag matat honom för mycket, då vaknar han och ändrar sovställning så att jag känner att han finns där.

Uppdatering:

Nu har jag fått det bekräftat, av dem jag älskar mest i världen, att monstret inte alls är litet ändå... Tydligen syns han i mina ögon när jag tittar på folk, det är tydligen bara rent hat som syns. Monstret är mer levande än någonsin förr och jag orkar inte stå emot det längre. Nu låter jag det ta över... Kan lika gärna vara skurken fullt ut om jag ändå blir beskylld för det varenda jävla gång... Trodde aldrig att jag skulle hamna i den här situationen, men nu vet jag i alla fall. Tack.

4 kommentarer:

Juzze sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Juzze sa...

Älskade fru.. du vet var ja finns, puss!!

Linda-Marie sa...

Du är ju bäst! Inget monster bor i dej inte! Kraaaaaam!

Helena sa...

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZAP? Mail kanske?