tisdag, september 25, 2007

Alltså... nej!

Jag är så jävla trött på följande:

* Lars Vilks - come on, skyll dig själv! Jag vill inte betala skattepengar för att SÄPO ska skydda en korkade konstnär som in the name of art gör Mohammedhundar och annat trams. Yttrandefrihet i all ära, men det kan knappast ha kommit som en överraskning att fundamentalisterna reagerade eller hur? Jag vill inte ha några terrordåd på grund av en jävla rondellhund...

* Familjen Schulman, alla medlemmar - ytliga Stureplanshängande sorgliga ursäkter till människor som sällan kommer med en vettig åsikt. Varför denna mediahets?

* Madeleines föräldrar - innocent until proven guilty, blablabla! Jag sätter resten av årets löner på att det är föräldrarna... Sjuka jävlar som borde bli av med barnen, precis som Britney tyvärr. När ska folk fatta att det är oskyldiga BARN som det handlar om?

* Folk som kastar sten i glashus - need I say more?

* Folk som hela tiden gör tvärtemot det som är bestämt - är det verkligen idrott att spela CS i tre timmar? Skillnaden på idrottslärare och idrottslärare är med andra ord ENORM på mitt jobb. Jävligt lämpligt att låta dem spela datorspel när jag spenderade en halvtimme igår med att förklara vikten av att göra nåt på lektionerna... Thanks for that knife in the back, ditt sexuellt frustrerade pucko.

1 kommentar:

Riffen sa...

Heja schukmanfamiljen! De gör min arbetsdag dräglig! Även fast de är helt rubbade!