fredag, november 07, 2008

Freaky Friday

GUD så skönt att det är fredag! Ikväll vill jag inte göra nåt förutom att åka till Höganäs och äta på Jourpizza... :)

Ännu en arbetsvecka har passerat, nedräkningen till jullovet har börjat. Skönt att veckorna går så fort, samtidigt som jag börjat fundera på att jag faktiskt ska vara borta från jobbet i ett år efter sommaren. Känns... inte så bra, fast det kommer naturligtvis att ändra sig. Har förresten en sida på familjeliv.se, heter ellastina där. Kanske inte alla som vill läsa om illamående, ömma tuttar och så vidare. Skulle ni vilja så finns jag där. ;)

Ibland önskar jag att jag var allsmäktig. Tänk så skönt och praktiskt det hade varit! Snacka om rena MVG-elever, hahaha! Mest av allt hade jag tyckt att det var bra om jag kunde förflytta mig med fingerknäppningar. Helst även förflytta andra människor, vissa hit och andra så långt bort som möjligt...

Usch, arg är jag faktiskt också idag. Det finns inget som gör mig mer förbannad än när folk tror att jag är korkad... Att förolämpa min intelligens är det värsta man kan göra. Ledsen att säga det, men på många, för att inte säga de flesta, sätt är jag betydligt smartare än de flesta andra. Enkel och ren fakta. :)

Nåja, nu ska jag packa ihop mina grejer och ta helg! Have a nice one, people!

2 kommentarer:

Ullhuvsmamman sa...

Stort grattis till lilla pyret i magen! Jag kan garantera att det är värt att avstå sushi för ett tag :), njut och stort grattis igen!

Linda sa...

ömma tuttar försvinner om några veckor, har du tur så försvinner illamåendet med!
Nu har jag bara 13 dagar kvar till bf, men jag lär ju gå över tiden.