måndag, oktober 02, 2006

Oh Monday, how I despise you...

Jaha, då satt man här på jobbet igen... Det är väl tusan vad helgerna flyger förbi! Här följer i alla fall den utlovade rapporten: Lördagen blev lite som den blev, kompisarna till Clas var ju borta. Så vi satt i vår morgon/förmiddagsmisär och diskuterade vad vi skulle hitta på. Det blev en tur till Åstorp först för att hämta lite grejer till Clas, sen hade vi tänkt att kika på det nya köpcentrumet i Hyllinge. Aldrig i livet sa vi när vi såg parkeringen och åkte till Väla istället. Inte mycket bättre där iofs... :S Vi åkte vidare till Höganäs och bjöd pappa och Anki på middag på Cornelis, sen blev det hem, Love Actually och en öl på Telegrafen. Trevligt!

Söndagen skulle ha lett till ett par liter kantareller, om vi nu bara hade hittat några... Clas gick ner sig i ett mindre träsk på första stället vi provade, så det blev hem till svärmor och äggakaka (mums!) istället. På kvällen var det som vanligt tvättid, extremt givande... :/ Så det var den helgen!

Förstår inte mig på mitt huvud ibland, får sån jäkla störig huvudvärk... Har gått hela dan och haft ont, det är inget kul. Kanske beror det på vädret, jäklar vilka åskväder vi har haft de senaste dagarna. LÄSKIGT!

Nej, jag borde sätta mig och rätta några av de miljarder uppsatser och översättningar jag har kvar... Men det lutar åt lite Heroes of Might and MAgic istället! :D

2 kommentarer:

Juzze sa...

Haha.. äggakaka.. såååå skånskt :) Tror din huvudvärk är VSDU-abstinens.. måste göra ngt åt det..
Puss o kram!!

Riffen sa...

WTF! Ny blogg skriven.. jag ska berätta mera om resan till uppsala när vi ses nästa ggn.