måndag, maj 21, 2007

Ett försök att beskriva en helg som var obeskrivligt bra

Nej, jag tänker inte punktforma min blogg, för det är så jävla tråkigt att läsa. Dessutom gör ALLA punktform just nu, vilket kanske är OK om man inte har så mycket att säga. Men ett tre meter långt inlägg är rätt pointless. Så det så.

Först och främst vill jag bara säga: JAG ÄLSKAR ER! Underbart (minst sagt) att ha er i Skåne, a.k.a Potatisland! YEAH YEAH YEAH!

Fredagen inleddes med allmän uppröjning av lägenheten och sen väntan på ankomst. Halv elva tutade mobilen och Helena, Suzan och Angelika var i Ängelholm! Yay! Det korkades upp vin och åts lasagne, det skrattades åt mobilsvar *hick* och det debatterades hur mycket kläder man behövde med sig till Skåne EGENTLIGEN. Vi planerade också lördagens aktiviteter...

Lördagen: Vakna, "hotellfrukost", dusch och ösregn... Vi satte oss i bilen för att ta färjan över till Helsingör. I Danmark utbröt lätt panik över konstiga trafikskyltar och döda fågelungar, vilket ganska snart byttes mot glada tjut och tillrop över den billiga spriten. :D Vi traskade runt i det mulna vädret och handlade diverse drycker. Lunchen intogs på lokal krog och frågan: "Kan de inte skriva så man fattar vad det står" hördes. Tur att man är halvdansk! ;) Solen kom fram och ölen likaså. Tillbaka till Sverige, mer öl på min balkong och dusch. Middag på Pepelino, där vi för övrigt blev leggade när vi beställde vin! HAHAHA! Förfest med ESC (kommer inlägg separat) och petflaskor till tåget. Helsingborg med Stinsen och Utposten, där vi mötte upp Micke (ELIT!!) och Joels kompisar. Kiss i Öresund, skoskav. Nattbussen hem, skoskav och rida på ryggen.

Söndag: Frukost och bakispromenad med glass i Hembygdsparken.

EN HELT UNDERBAR HELG! I looooooove you, my bitches!

3 kommentarer:

Riffen sa...

:-D MOHAHAHHAHAA

Suzan sa...

Jaa. O nästa gång blirre VSDU i Ryssland ELLER Dubai
;)

A sa...

Ser fram emot nästa träff med er alla tre.. Mer tok och mer VSDU.. :)