torsdag, mars 29, 2007

För ända in i HELVETE! Svenska folket, vad gör ni?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1033733,00.html

VAD HÅLLER NI PÅ MED?! Jag blir fan mörkrädd! Det här är ju pinsamt! Vill vi verkligen ha in dessa inavlade, trångsynta, ignoranta människorna i vår regering? Tänk efter lite! Ta reda på vem din granne är innan du vill kasta ut honom? Vem har sagt att man är dålig bara för att man har en annan bakgrund än helsvensk? Och vem är helsvensk för det andra? För att belysa mina åsikter, hämtat från sverigedemokraterna.se:

* Svenska folket måste lära känna sin gemensamma historia, och på så vis också lära sig att känna solidaritet med sina medmänniskor, såväl i Sverige som i omvärlden.

Ehm, jaha? Ska vi då inte försöka känna solidaritet med ALLA människor som bor i Sverige? VA?

* Sverige är ett sjukt samhälle, därför att medborgarna inte trivs. Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter.

Jo, verkligen. Det som är sjukt i Sverige är folk med de här åsikterna.

* De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs.

Monumentalt misslyckande? WHAT?! Och när var Sverige homogent? När var något land i världen homogent?

* Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer. Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land.

Ja, för fan! Skicka hem dem allihop! Det kommer ju inte kosta något för samhället, varken ekonomiskt eller socialt! *sucka*

* Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös invandringspolitik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater - rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

Vad är det för fel på att låta alla som bor i Sverige känna sig som svenskar?

* Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.

Hahaha, kulturellt närstående länder? Norskar, danskar och finnar eller? Vad fan tror de hade hänt med Sverige om vi inte fått in folk från andra länder? Vi hade varit ett U-land!!

En sista undran: gör SD skillnad på invandring? Ska vi skicka hem alla med utländsk bakgrund, adopterade, företagare, arbetslösa, asylsökande eller? Det skulle jag vilja veta...

1 kommentar:

SB sa...

Håller helt med.. Vi i VSDU kanske ska starta ett eget parti, vi har mkt sunda åsikter :D